PLATA, LIVRARE SI RETUR

Metode de plata:

Puteti cumpara produsele de pe site-ul stickerino.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

Livrare:

Comenzile vor fi livrate in decursul a 24-48 de ore de la plasarea acestora pe site, prin firma de curierat DPD Courier  veti fi anuntat printr-un SMS cand se va livra comanda, ulterior veti fi contactat telefonic de catre curierul responsabil cu livrarea.

Livrarea este gratuita pentru toate comenzile de peste 100 lei plasate pe stickerino.ro.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la curier in prezenta acestuia si sa cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Retur:

Dreptul legal de retur este de 14 zile de cand cumparatorul a intrat in posesia produsului, conform O.U.G. 34/2014.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (nedezlipite de pe hartia suport, neindoit, nesifonat, fara urme de murdarie, zgarieturi);

Returnarea coletelor se realizeaza prin completarea initiala a FORMULARULUI DE RETUR, dupa care noi vom trimite un curier la adresa dumneavoastra pentru a ridica returul.

Returnarea comenzilor nu presupune costuri din partea dumneavoastra. Contravaloarea returului este suportata de stickerino.ro, va recomandam sa pastrati ambalajul original pentru returnare.

Avem rugamintea sa nu trimiteti colete cu ramburs sau prin alte firme de curierat in afara de DPD Courier, deoarece acestea vor fi refuzate.

Contravaloarea retururilor se realizeaza prin virament bancar in contul IBAN al clientului (transmis anterior prin formularul de retur), dupa ce coletul a ajuns in depozitul nostru, dar nu mai tarziu de 14 (paisprezece) zile de cand clientul si-a exprimat decizia de retragere din contract.

EXCEPTII:

  • Nu se pot returna stickerele, textile sau alte obiecte personalizate.