Top stickere

Top stickere pentru copii – Ideale in camera copiilor

Crearea unui spațiu de locuit complet, perfect optimizat poate fi o adevărată provocare, chiar și financiară. Totuși soluțiile sunt numeroase și cu doar câteva elemente de design poți transforma camera copilului într-un loc complet diferit, pe care cel mic să îl adore.

Dacă te gândești care sunt modelele de stickere decorative pe care le poți încerca, iată câteva sugestii:

Când alegi un sticker pentru camera copilului, faci o achiziție inspirată. Nu doar că cel mic se va bucura de noul său spațiu, dar și tu poți face fotografii numai bune de postat pe instagram.

Bulinele aurii sunt chiar prima noastră recomandare deoarece sunt favoritele mămicilor și iar lipitul bulinelor pe pereți poate fi o activitate creativă de familie.

Stickerul panda poate fi o buna alternativă pentru camera copilului. Grăsan și jucăuș, stickerul panda pentru perete îi poate genera micuțului tău o doză de bună-dispoziție

Stickerele cu pisici pot fi adevărate lucrări de artă în camera fetițelor și oferă camerelor un plus de personalitate. Copii cu vârste mai fragede, pot învăța animalele cu ajutorul stickerelor pentru pereți.

Stickerul cu model gene este ideal în camera în care doarme cel mic, acesta ofera o senzație de calm în camera în care este instalat fiind perfect chiar și pentru dormitorul adulților.

Dacă vrei să-și înfrumusețezi spațiul interior cu stickere pentru copii, poți încerca oferta Stickerino, unde găsești o varietate de stickere decorative cu diferite modele, de la animale la stickere personalizate, realizate din Oracal, autocolant de origine germană, ce aderă foarte bine la suprafața peretelui, putând fi totodată dat jos cu ușurință.

Dacă deja ai un sticker decorativ pentru pereți și nu știi cum sa procedezi pentru a-l aplica corect, găsești aici instrucțiunile de montaj pentru stickere de perete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *